Valborg!

Nu bloggar jag äntligen från datorn haha, det har bara varit en massor av inlägg från blogg.se appen den senaste tiden

Idag var jag ju i skolan, det var en ganska lugn dag, vi fick ha musik istället för matte och NO, så det var skönt!
Ikväll ska jag till majbrasan med min familj, det blir nog kul:) Träffar säkert några av mina kompisar också!
Vad ska ni göra ikväll?


Hemma!

Kom hem från skolan för ett tag sen och har suttit här ute i solen sedan dess, superskönt hihi! Får sommarkänslor!


Godmorgon!

Jag sitter med lite musik i lurarna och kollar runt lite på olika bloggar. Börjar 9 idag, så det är skönt! Ni får ha en bra måndag, bloggar mer när jag kommer hem!


Hej!

Jag har inte direkt haft världens bästa söndag, fick nämligen migrän imorse, men nu är huvudvärken borta! Imorgon är det måndag igen, helgen har gått dubbelt så fort som skolveckorna brukar gå:/ Slutar i alla fall tidigt i skolan, så det är skönt!
Ha en bra kväll, kram!


Header?

Jag tycker inte om headern jag har alls, så jag undrar om någon som läser det här är bra på att göra headers och skulle kunna tänka sig att göra en till mig? Skriv en kommentar i sånna fall eller maila mig på [email protected]!


Helg!

 
 
Äntligen är det helg, den här veckan har gått sjukt långsamt! Jag har inga speciella planer för helgen just nu, får se vad jag hittar på:) Jag har haft en riktigt seg dag i skolan, hade gärna varit i Göteborg och kollat på Göteborge Horse Show istället för att gå i skolan hela dagen;)
 
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och lyssna på lite musik, mys! Det börjar bli lite varmt ute nu i alla fall, vilket är jätteskönt! Ha en fortsatt bra fredag, kram!

Vill haa!

 
Canon EOS 600D
 
Denhär kameran vill jag jättegärna ha, jag har läst på en massor av hemsidor om den och tycker att den verkar bra. Jag ska köpa den haha, måste bara bli lite rikare först...
 

Ridpasset igår!

 
Igår red jag Magi igen, vi övade mycket på övergångar och halter.
 
Vi började med att skritta på långa tyglar i några minuter, sen gick vi in på en volt och började trava. Man fick välja om man ville sitta ner eller rida lätt, jag satt ner eftersom det är något jag måste träna på! Magi lyssnade bra på mina hjälper och kändes lite piggare än förra gången. Vi gjorde många tempoväxlingar i både skritt och trav och gjorde även många halter och jobbade mycket på att hästarna skulle lyssna och vara uppmärksamma. Det kändes bra, Magi var lydig och så:) Sedan gjorde vi några galoppfattningar också. Han lyssnade direkt på galoppfattningen och hade en jättebra galopp, så galoppen var nog det som kändes bäst!
 
Jag tyckte att det kändes jättebra, han lyssnade verkligen på mig i alla gångarterna och hade ett bra tempo hela tiden!
 

Godmorgon!

Idag är det torsdag, snart fredag;) Jag sitter och lyssnar på lite musik medans jag fixar iordning mig. Ska till skolan snart, idag är veckans längsta skoldag, börjar 8 och slutar tre.. Skriver om gårdagens ridpass sen när jag kommer hem, kramar!


Bästponny:*

Ridningen gick jättebra, skriver mer om den imorgon. Ska plugga ännu lite till nu, sen ska jag sova tidigt, är trött... Hörs imorgon!


Plugg...

Nu sitter jag och pluggar till SO-provet på torsdag, inte så kul haha... Men imorgon är det ridning, det ska bli superkul. Mamma fotar lite så jag lägger upp bilder sen också!
Bloggar mer imorgon<3


Appen funkar igen!

Hej på er!
Nu har appen börjat funka igen, vilket enligt mig är jättebra. Idag hade vi NP i engelska, det gick ganska bra tror jag. Vi har bara NP i SO kvar att göra, sen har vi gjort alla, så det är skönt!
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen ett tag, puss!


Monday!

Hej! Blogg.se appen har slutat funka, därför har det varit lite dålig uppdatering.
 
Idag har jag bara varit i skolan som vanlig, det var en helt okej skoldag. Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt på lite bloggar. Som ni kanske ser har jag laddat upp en videoblogg där jag visar vad jag köpte igår, hoppas ni gillar den hihi:)
 
På onsdag ska jag rida igen, jag ska ha Magi tror jag. På schemat står det halter, lydnad och kontroll, så jag tror att det är det vi ska träna. Jag ska verkligen försöka få honom att går fram ordentligt den här gången, så han  har ett bättre tempo än förra gången.
 
Bloggar mer imorgon, kram!

Gårdagens shopping


Bra start på helgen!

Hej på er!
Igår så följde Malin, Tilde och Johanna med mig hem efter skolan. Vi hade superkul och tog även en hel del bilder. Tilde och Johanna sov även här! Nu ska jag nog gå till Hemköp och köpa lite godis tror jag, men annars ska jag inte göra något speciellt.
Imorgon ska jag till Sollentuna Centrum och shoppa lite, behöver lite nytt smink och lite nya kläder, så det ska jag titta på.
Från igår haha:)

Videoblogg!


Ridningen igår!

Igår red jag ju Magi igen, det gick väl sådär.. Vi började med att skritta ut en sväng och sen gick vi in i ridhuset och värmde upp hästarna lite mer. Vi fick jobba självständigt med halter, volter och tempoväxlingar i skritten. Magi lyssnade inte så bra på min skänkel ibörjan, men sedan blev det lite bättre.

Sedan gick vi in på mittvolten och travade lite. Jag försökte verkligen få upp ett bra tempo i traven och det funkade väl helt okej. Efter att vi hade travat, gjort någon framdelsvändning och vänt igenom volten några gånger började vi galoppera lite. Ibörjan var han jätteseg och hade inte alls någon bra galopp, men det blev bättre när jag verkligen drev på honom. Galoppen kändes faktiskt bra i slutet!


Godmorgon!

Ska snart till skolan, ska kanske göra en muntlig redovisning idag, hoppas det går bra:) Här har ni dagens outfit:
Tröja: Hollister
Jeans: Gina
Linne (under): H&M
Parfym: Ralph Lauren
Smink: Lite mascara


Stort hiss!

Något jag verkligen tycker är bra med våren är att vi får rida ut oftare på ridskolan! Jag älskar verkligen att rida ut, tycker att det är jättehärligt att rida t.ex i skogen eller på uteridbanan. Än så länge har vi bara skrittat av hästarna en liten sväng utomhus på ridningen, men jag hoppas att vi snart får rida ut lite längre stunder!
Två gamla bilder från uteritter!

What doesn`t kill you makes you stronger!

Ingonerera att jag har kudden uppochner haha...
Kom hem för ett tag sen efter en helt vanlig skoldag. Nu tänker jag bara ta det lungt och kolla på pll, standard haha! Älskar verkligen serien, är typ helt beroende. Jag har kommit till säsong tre på två månader kanske haha..;)
 
Jag tror jag ska ta och fixa en ny header, är inte alls nöjd med den jag har nu. Dock suger jag på att göra headers i photoshop, någon som vet något annat bra program? Jag tycker personligen att photoshop är lite svårt att förstå. Bloggar mer sen, kram!
 

Förklaring till varför jag inte har bloggat

Jag har verkligen uppdaterat superdåligt under den senaste veckan. Det beror på att jag har haft ganska mycket att göra och nationella prov i skolan, men nu lovar jag att det ska bli bättre!
 
Idag har jag varit i stallet och kollat på tävlingen där, jag tog även några bilder på framridningen, så det är bara att maila/kika mig om någon vill ha bilder, min kik är emmarundlof och min mail [email protected]! Imorgon är det måndag igen vilket jag inte längtar så mycket efter haha, men det är väl bara att stå ut;)
En bild från tävlingen som jag tog!
 

Stallet snart!

Ska snart åka till stallet och kolla på tävlingen som är idag, kanske fotar lite också, får se!


Det var ett tag sen!

Hej på er!
Har uppdaterat superdåligt, jag vet!
Idag hade vi nationell prov i NO i skolan, det gick inte så jättebra tror jag... Vi fick sluta ett i alla fall, så det var skönt. Nu ska jag kolla på pll och ta det lungt, vi hörs sen!


Tillbaka på bloggen!

Jag idag!
Hej på er! Som ni kanske har märkt har bloggen varit lösenordsskyddad några dagar på grund av att jag har fixat lite med designen, men nu är bloggen igång igen!
 
Idag var det ju första skoldagen efter lovet, det var lite segt haha! Den här veckan har vi nationella prov i NO och matteprov på fredag, vilket inte är så kul...hoppas det går bra i alla fall! Jag är supertaggad till ridningen på onsdag, hoppas att jag får Clements, har inte ridit henne på jättelänge. Jag tror att vi ska jobba med skänkelvikningar!
/Emma

Hemma igen!

Kom hem från Idre igårkväll, jag tycker att det är skönt att vara hemma :) Uppdateringen har inte varit den bästa nu när jag har varit borta, jag hann inte göra så jättemånga tidsinställda inlägg, men nu är jag tillbaka haha! Jag har dessutom fått tillbaka motivationen till att blogga, har en massor av ideér om vad jag ska blogga om :D
 

Ridit!

Hej! Idag red jag ut på en häst som heter Bettan, hon var supersöt och pigg hihi. Vi galopperade i snön, det var superkul! Bettan blev väldigt pigg, men det var bara kul:)


I Idre!

Hej på er!
Nu sitter jag inne i stugan och gör ingenting typ. Snart ska vi ut till backen igen:) Kramar!


Hiss!

Jag måste verkligen hissa hööks, eftersom jag tycker att det är en sjukt bra ridsportsbutik med bra utrustning till ett bra pris! Jag tycker att hööks har jättesnygga pikétröjor och jag fullkomligen älskar deras JH kollektion, ALLT är sjukt snyggt. Dessutom säljer de också utrustning från HV polo!